Bangkok.nu - Hem Boka hotell i Thailand till mycket bra priser
Fotografier från hela Thailand
    BOENDE LÄGENHET FAKTA SE & GÖRA SHOPPING TA SIG RUNT OM HOTELL UTFLYKT  
      In English  På svenska  ภาษาไทย        OM OSS    ANNONSERA    LÄNKAR    FACEBOOK     Dela: 

Några rader om oss bakom Bangkok.nu
Vi är ett team bestående av thailändare och svenskar som alla bor i Thailand och arbetar på den numer välkända ön Koh Samui, belägen i Siamviken.

Vi har sysslat med att informera om Thailand på webben sedan 1999 och i ärlighetens namn hade nog de första försöken till webbplatser mycket att önska. Dock besitter vi egenskapen att inte ge upp i första taget och vår högt satta ambition är numer att erbjuda förstklassiga webbsidor om resor i Thailand och Asien. Både beträffande innehåll och användarvänlighet. Om vi lyckas eller ej är det upp till dig som besökare att avgöra.

Vi ser arbetet som en dynamisk process där vi aldrig blir helt färdiga, utan ständigt försöker göra webbplatserna bättre och mer användarvänliga för våra besökare.
Boka boende och turer?Vi har sedan starten fokuserat på att kunna erbjuda boende i Bangkok och Thailand till mycket förmånliga priser. Vi tillhandahåller även turer på flera orter i landet. Självfallet har vi valt att enbart samarbeta med erkända och licenserade operatörer.

Eventuella bokningar och betalningar gjorda på Bangkok.nu är krypterade och därmed säkra för dig som kund. Din säkerhet är vår högsta prioritet!

Passion för ThailandMer på företagssajten  För mer information om vår verksamhet, besök vår företags-webbplats: Yenit.com

Vi vill passa på att tacka dig för besöket och önska dig välkommen åter!
Dela den här sidan

Sponsors
Kampanjjakt. Hitta de bästa rabatterna för resor och annat
Fancy Domains
Mercy Center
Nyheter direkt från Thailand
Guide om Phuket med bokning av boende
Vaken mardröm - E-bok med handling i Thailand
Allt om Koh Samui på svenska
Boka hotell i Bangkok
Njut av livet på Koh Phangan
Annonsera här

Annonsera här


Personuppgifter - Vi tar din personliga integritet på allvar och håller alltid dina personliga uppgifter, inklusive e-post, hemliga för tredje part.

Om webbplatsen - Detta är en reseguide till Thailands huvudstad med möjlighet att boka boende, utvecklad av Yenit Company Limited under 2004-2013.

Licens - Licenserad under Creative Commons. Kopiering och användande för kommersiellt bruk medges ej, utan vårt godkännande.


Unika besökare sedan 2006:

Yenit logotype
Vi kan Thailand